Лудогорец може да стигне до реми в Белгия


FUTBOL-TV

Лудогорец може да стигне до реми в Белгия

Антверпен - Лудогорец
Стадион: "Босейлстадион", Антверпен
Дата: 03.12.2020 г.
Час: 19:55 ч.
Съдия: Павел Орел (Чехия)


Лудогорец гостува в Белгия на Антверпен в среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани правят едно от най-слабите си представяния в евротурнирите, като вече със сигурност е ясно, че няма да излязат от своята група. Все пак в тима ще опитат да стигнат до по-достойно представяне в оставащите два мача. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Българските национали Пламен Илиев и Сисиньо не попаднаха в групата на Лудогорец за двубоя от груповата фаза на Лига Европа. Треньорът на разградчани Станислав Генчев обяви, че Сисиньо все още не е възстановен и не е в състояние да се завърне в игра. За сметка на това в състава на българския шампион се завърна Ренан дос Сантос. Той се завръща след повече от два месеца отсъствие. Алекс Сантана също попадна в избраниците на Станислав Генчев за визитата на Антверп. Бразилецът не взе участие в последните два мача срещу Тотнъм и Ботев Враца.

"При всички положения е по-добро състоянието на отбора. Особено след принудителната пауза на доста футболисти, вече имаме два официални мача зад гърба си. Аз се надявам играчите да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре", добави временният треньор на Лудогорец.

Съперникът неслучайно има 9 точки. Изключително добър отбор. Отбор, който три години играе по един и същи начин. Има изграден стил на игра и много добър синхрон между футболистите. Но и те имат своите слабости. За мен обаче е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице", завърши младият специалист преди отпътуването за Антверпен.

Лудогорец няма да проведе официалната си тренировка на централния терен на стадион "Босейл“ край Антверпен, където утре ще се изиграе двубоя от Лига Европа срещу едноименния тим. Тревното покритие на съоръжението е в лошо състояние и домакините искат да го запазят за самата среща. Преди три дни на него се изигра мача на Антверпен срещу Льовен (3:2). Срещата премина под проливен дъжд и щетите по тревата все още не са възстановени. Тренировката на Лудогорец ще се проведе на съседен терен на около 100 метра от Босуел.

 

ПРОГНОЗА: АНТВЕРПЕН - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
319