Лудогорец ще си тръгне с точка от Линц


FUTBOL-TV

Лудогорец ще си тръгне с точка от Линц

ЛАСК Линц - Лудогорец
Стадион: "Градски", Линц
Дата: 29.10.2020 г.
Час: 19:55 ч.
Съдия: Шавиер Естрада Фернандес (Испания)


Лудогорец гостува на ЛАСК Линц в среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани не стартираха така както им се искаше, инкасирайки поражение срещу Антверпен. Веднага след това последва уволнение на треньора Павел Върба. Отборът на ЛАСК обаче е доста непостоянен в игрите си и прогнозирането на техните мачове не е особено лесно. Все пак FTV и Futbolbet предлагат на читателите си знак - Х.

Станислав Генчев отново е треньор на Лудогорец. Това не е чак толкова лоша новина, тъй като младият специалист вече има опит в Лига Европа. Под негово ръководство дойде и една от най-паметните победи на Лудогорец - тази над ЦСКА Москва с 5:1 през септември - миналата година.

Няколко промени по състава си за гостуването на ЛАСК Линц ще направи треньорът на Лудогорец. На десния бек ще се завърне Сисиньо. В центъра на защитата Генчев най-вероятно ще заложи на старото куче Козмин Моци, който ще си партнира с Вердон, а Са ще е резерва.

Светослав Дяков не е картотекиран за мачовете от Лига Европа и вместо него до Абел Анисе ще започне Стефан Баджи. Алекс Сантана отново ще е резерва. По дясното крило ще започне Кирил Десподов, вместо Бърнард Текпетей.

Двама от ЛАСК ще са аут за двубоя, тъй като са дали положителни проби за коронавирус. След като в сряда неназован играч от състава е дал положителен тест за коронавирус преди мача от първия кръг от груповата фаза на надпреварата срещу Тотнъм, след новите проби преди домакинството на Санкт Пьолтен в австрийското първенство се оказало, че още един негов съотборник е инфектиран.

Вторият футболист с COVID-19 от тима също няма никакви симптоми, но незабавно е поставен под домашна карантина за следващите 10 дни, съобщават от ЛАСК Линц. За жалост няма никаква информация кои са двамата футболисти.

Въпреки неприятната вест в навечерието на мача, ЛАСК постигна категорична победа с 4:0 срещу Санкт Пьолтен. Със спечелените три точки тимът е трети с актив от 10 пункта. Лидер в австрийското първенство е РБ Залцбург, който е с 5 победи след първите 5 мача в шампионата.

 

ПРОГНОЗА: ЛАСК ЛИНЦ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
330