Рома загря за ЦСКА с победа над Йънг Бойс (видео)


FUTBOL-TV

Рома загря за ЦСКА с победа над Йънг Бойс (видео)

Фаворитът в група “А" на Лига Европа Рома стартира с трудна победа с 2:1 над Йънг Бойс като гост. Италианците губеха до около 20 минути преди края след попадение на Жан-Пиер Нсам (14'-дузпа), но успяха да осъществят бърз обрат.

Йънг Бойс започна по-активно срещата и създаде няколко интересни положения пред вратата на Рома, но така и не успя да се разпише. В крайна сметка това се случи в 13-ата минута. Капитанът на "въците" в този мач Брайън Кристанте влезе опасно в краката на съперник и съдията Карлос дел Серо посочи бялата точка. Зад топката застана Жан Пиер Нсаме, който с точен удар в долния ляв ъгъл направи резултата 1:0.

В последните 20 минути на втората част обаче "римляните" стигнаха до успеха чрез голове на Бруно Перес (69') и Мараш Кумбула (74'). Асистенциите за головете на “вълците" дойдоха от звездите Един Джеко и Хенрих Михтарян, които в началото бяха оставени сред резервите, но след около час игра трябваше да влизат, за да спасяват положението.

Точно след седмица “джалоросите" посрещат ЦСКА, който тази вечер загуби вкъщи с 0:2 от ЧФР Клуж в другия двубой от групата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
194