Капитанът на Славия: Заслужихме си този мач в Лига Европа


FUTBOL-TV

Капитанът на Славия: Заслужихме си този мач в Лига Европа

Капитанът на Славия Янис Карабельов говори преди заминаването на отбора за Албания. "Белите“ ще се изправят срещу местния Кукеси утре.

"Очаква ни труден мач. Ново предизвикателство, международен мач и се надявам да завъши с хубав край. Докато пътувахме до летището в автобуса имаше шеги и настроение и до края на деня имаме време, за да се отпуснем. От утре да мислим изцяло за мача. Трябва да сме концентрирани“, заяви Карабельов.

"Заслужихме си този мач, с цялостното представяне през миналия сезон. Това е бонус и награда на нас. За момента съм футболист на Славия. За повече информация попитайте президента на клуба. Не мисля, че лошият старт ще ни повлияе по някакъв начин. Играхме срещу много стойностни отбори в първенството. Не успяхме да реализираме своите шансове и това доведе до загубите. Не спечелихме точките, които искахме. Няма поводи за притеснение и колебание. Мачът с Кукеси е съвсем различен“, каза капитанът на Славия.

Той говори и за предстоящите мачове на младежкия национален отбор със Сърбия и Русия.

"Мачът със Сърбия беше много крив мач, с много единоборства. Неприятен отбор са. Мисля, че най-важното в този мач е да бъдем търпеливи. Един мач и головете тежат много“, каза Карабельов.

"Нещата с трансфера не се получиха. За момента съм в Славия и ще видим. Колективът и отборната игра могат да ни помогнат да спечелим. Много сме задружни“, добави още той.

  Сподели
144