Уулвс този път ще надвие Олимпиакос


И. Ангелов

Уулвс този път ще надвие Олимпиакос

Уулвърхемптън Уондърърс - Олимпиакос
Стадион: Молиню
Дата: 06.08.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Уулвс се намира в по-добрата позиция във втория кръг от осминафиналите на Лига Европа срещу Олимпиакос. През февруари преди прекъсването на футбола заради коронавируса двата тима направиха 1:1 в Гърция, поради което с 0:0 у дома сега "Вълците" биха се класирали напред. Формата им показва само 2 победи в последните 6 мача, но на хартия тимът превъзхожда съперника.

Олимпиакос може да се похвали, че загуби само 3 пъти от месец декември насам, което е поредица от 35 мача. Единствените загуби на гости за тима през сезона са именно в състезания за купи. В Европа тимът спечели само 1 от 4-те си гостувания от групите насам.

Откъм състави, при домакините няма абсолютно никакви проблеми и Нуно Еспирито Санто ще заложи на най-силните си имена. Даниел Поденс може и да започне срещу бившия си отбор. 

При гостите в последния мач с Уулвс Рубен Семедо бе изгонен след само 28 минути, поради което е с наказание. В сърцето на отбраната се очаква да видим Папе Абу Сисе, което вероятно ще е единствената разлика с тима от предходния мач.

След един впечатляващ сезон големите отбори в Европа гледат към играчите на Уулвс като цели на трансферния пазар. Предстои да видим как хора като Адама Траоре и Раул Хименес ще бъдат концентрирани над играта си в период, в който вероятно се замислят за по-големи клубове.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Олимпиакос 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Олимпиакос (Педро Мартинс)
 
Са
   
Ба
Сисе
Елабделоа
Цимикас
Гилерме
Бучалакис
Камара
Валбуена
Ел-Араби
Масурас
Поденс
Хименес
Траоре
Джони
Невеш
Мутиньо
Дохърти
Боли
Коади
Дендонкер
   
Патрисио
 
Уулвс (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Уулвс - Олимпиакос 2:1

  Сподели
176