Лудогорец ще остане непобеден в своята група в ЛЕ


FUTBOL-TV

Лудогорец ще остане непобеден в своята група в ЛЕ

Лудогорец - Еспаньол
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 24.10.2019 г.
Час: 19:55 ч.
Съдия: Алияр Агаев (Азербайджан)


Лудогорец приема Еспаньол на своя стадион в среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани направиха мечтан старт, записвайки две победи от два мача, а сега имат шанса да постигнат трети успех, който да ги доближи до класиране в следващата фаза на надпреварата. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

В състава на Лудогорец има малко проблеми преди мача. Халфът Яцек Горалски почти сигурно отпада за дербито срещу Еспаньол от третия кръг в група Н на Лига Европа. Полският национал има разтежение на заден бедрен мускул и заедно с Клаудиу Кешеру, който е със сходни проблеми, ще преминат обстойни прегледи във Варна днес. След тях ще стане ясно дали треньорът на Лудогорец Станислав Генчев ще може да разчита на някого от двамата, като при Горалски шансовете са значително по-малки. Треньорите на тима обаче много се надяват да могат да разчитат на румънския голаджия, като треньорският щаб прави всичко по силите си да го вдигнат за мача.

Добрата новина е, че Антон Недялков ще бъде на разположение на Станислав Генчев за престоящия двубой с Еспаньол. Бившият играч на ЦСКА получи травма, докато бе на лагер с националния отбор. Той игра при нулевото равенство с Черна гора, но напусна състава преди евроквалификацията с Англия (0:6). Защитникът се намираше в отлична форма. Той направи много силни мачове в Лига Европа при победите с 5:1 над ЦСКА Москва и 3:0 над Ференцварош в Унгария.

Под въпрос за четвъртък обаче е и другият румънец Драгош Григоре. Той и Клаудиу Кешеру се контузиха, докато бяха част от селекцията на родината си. Все пак шансовете на двамата да попаднат поне в групата за сблъсъка с Еспаньол не са толкова малки.

Еспаньол има огромни проблеми преди мача в Разград в четвъртък. Каталунците пристигат без трима от водещите си играчи, които страдат от контузии, получени съвсем наскоро.

"Папагалчетата" ще трябва да се оправят без важни за тях фигури като Пабло Пиати, Джонатан Кайери и Хави Пуадо. Първите двама от това трио са с доста сериозни травми и няма да са на линия дори и за ответния сблъсък с "орлите" в Барселона в началото на ноември. Най-тежко е състоянието на аржентинеца Пиати. Той е с мускулна травма, получена на тренировката в събота. След прегледите в понеделник вечерта стана ясно, че ще му се наложи да отсъства шест седмици, което е огромен удар за треньорския щаб.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЕСПАНЬОЛ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
19.10.2019 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 0 - 1 Лудогорец Разград
06.10.2019 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 0 Левски София
03.10.2019 ЛЕ група H Ференцварош 0 - 3 Лудогорец Разград
29.09.2019 Първа ПФЛ Дунав Русе 0 - 1 Лудогорец Разград
25.09.2019 Купа на България Нефтохимик Бургас 1 - 4 Лудогорец Разград


Последни 5 срещи - Еспаньол
(Испания)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
20.10.2019 Примера Дивисион Еспаньол 0 - 1 Виляреал
06.10.2019 Примера Дивисион Майорка 2 - 0 Еспаньол
03.10.2019 ЛЕ група H ЦСКА Москва 0 - 2 Еспаньол
29.09.2019 Примера Дивисион Еспаньол 0 - 2 Валядолид
26.09.2019 Примера Дивисион Селта Виго 1 - 1 Еспаньол


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
331