ЦСКА отново може да докара нещата до продължения


FUTBOL-TV

ЦСКА отново може да докара нещата до продължения

Заря Луганск - ЦСКА
Стадион: "Славутич арена", Запорожие
Дата: 15.08.2019 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Амори Делерю (Франция)


Заря Луганск и ЦСКА отново ще премерят сили, като този път "армейците" са гости. Преди седмица двубоят в София завърши наравно - 1:1, като Заря стигна до важен гол на чужд терен, но благодарение на спорна дузпа. Минус за Заря е, че отборът няма да домакинства в Луганск, а в град Запорожие, където се очаква фенската подкрепа да не е толкова сериозна, като дори привържениците от София да бъдат далеч по-гласовити. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

ЦСКА ще излезе с един и същ стартов състав в трети пореден двубой. В реванша "червените" ще използват 11-те от първата среща с украинците (1:1) и тази с Лудогорец (0:0). Именно в тази конфигурация тимът показа най-добрите си игри от началото на сезона.

Тимът започна да се адаптират към новите изисквания и това си пролича в последните две срещи. За гостуването на Заря няма да пътуват Бодуров и Пинто, които на този етап не попадат в сметките на Люпко Петрович. Скандалът в тима е именно между двамата капитани и треньорът на "армейците", като сърбинът заяви, че на този етап не смята да ги използва. На този етап се знае, че на тренировки Бодуров често си позволявал да репликира щаба и да не се влага напълно при упражнения, което вбесило Петрович.

Рубен Пинто е другият капитан на ЦСКА, който е отстранен. Португалецът с най-дълъг стаж от чужденците на "Българска армия“ е оформил около себе си групата на испаноговорящите. А Гриша Ганчев е известен като собственика, който най-малко толерира разделение в отбора му. Освен това Пинто е започнал да не издържа на конкуренцията на лятната селекция, което очевидно го дразни
От групата на ЦСКА все по-често отпада Божидар Чорбаджийски. Юношата на "червените“ няма дисциплинарни проблеми. Но първият капитан след завръщането на ЦСКА в елита прави прекалено много грешки на терена, които костваха мачове на тима – фрапиращи гафове срещу Левски, глупав червен картон срещу Копенхаген и др. Все пак Чорбаджийски може и да попадне в групата, но ще остане резерва.

В Украйна "червените" трябва да се разпишат поне веднъж, след като инкасираха гол в домакинството си. Съперникът е доста трудно преодолим у дома. Последният случай, в който е пуснал повече от едно попадение на свой терен, е бил на 12 април срещу Динамо Киев - 2:3, но луганци остават с човек по-малко в 69-ата минута.

В понеделник футболистите на ЦСКА получиха изцяло почивен ден. Българите се прибраха по родните си места, а част от чужденците посетиха аквапарка в Пловдив. Сред тях бяха Coy, Евандро, Фабрини и Енрике.

 

ПРОГНОЗА: ЗАРЯ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Заря Луганск
(Украйна)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.08.2019 Премиер Лига Колос Ковалевка 1 - 3 Заря Луганск
08.08.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 1 Заря Луганск
04.08.2019 Премиер Лига Заря Луганск 1 - 1 Днипро-1
01.08.2019 ЛЕ Квалификации Заря Луганск 1 - 0 Будучност Подгорица
28.07.2019 Премиер Лига Ворскла Полтава 0 - 1 Заря Луганск


Последни 5 срещи - ЦСКА София
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.08.2019 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 0 - 0 ЦСКА София
08.08.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 1 Заря Луганск
04.08.2019 Първа ПФЛ ЦСКА София 1 - 0 Ботев Враца
01.08.2019 ЛЕ Квалификации Осиек 1 - 0 ЦСКА София
28.07.2019 Първа ПФЛ Славия 1 - 2 ЦСКА София


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
08.08.2019 ЛЕ Квалификации ЦСКА София 1 - 1 Заря Луганск
  Сподели
552