Локо Пловдив няма да загуби във втория мач срещу Спартак Търнава


FUTBOL-TV

Локо Пловдив няма да загуби във втория мач срещу Спартак Търнава

Спартак Търнава - Локомотив Пловдив
Стадион: "Антон Малатински", Търнава
Дата: 01.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.
Съдия: Ерик Ламбрехтс (Белгия)


Локомотив Пловдив гостува на Спартак Търнава в среща-реванш от 2-ия предварителен кръг на Лига Европа. В първия двубой на българска земя "смърфовете" играха страхотно и спечелиха с 2:0, но сега предстои реванш в Словакия. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Локо Пловдив загря за реванша с категорична победа с 4:1 като гости във Враца на Ботев. Бруно Акрапович реши да не пести сили и заложи и този двубой на най-добрите си играчи, а те не го подведоха.

"Момчетата показаха характер. Имахме труден мач в четвъртък и не можехме да играем, както искаме. Влязохме добре в мача, правейки промени. Комплименти за отбора, защото знаят какво аз искам. Не ходят по дискотеки, това е трудно в Пловдив. Сега ни предстои труден мач и ми се иска да направим феновете ни щастливи. Мисля, че няма да подценим предстоящата среща. Ще влезем в мача така, че да победим. Не може да стоим само в нашата половина – не сме такъв отбор. При този хубав резултат ще продължим да атакуваме Спартак Търнава. Всеки иска да продължи и ще мотивирам отбора, макар да е достатъчно мотивиран сам по себе си", заяви Бруно Акрапович.

Не е изключено той да заложи на същите 11, които играха в първия двубой срещу отбора от Търнава. Промяна може да има единствено в схемата на отбора, като не е изключено тя да бъде с една идея по-дефанзивна. Със сигурност отборът ще търси гол, но е по-вероятно опитите да бъдат на котраатака.

"Ние искаме да владеем всичко на реванша с Локомотив за Лига Европа", каза халфът на Спартак Търнава Матей Якубек на пресконференция след последния мач на отбора срещу Жилина през уикенда.

"Ние сме по-силни у дома и ще го покажем срещу Пловдив (така в Спартак наричат Локомотив)", категоричен бе авторът на двата гола срещу Жилина (4:2) Богдан Митрея. Фактът, че той е стопер в Спартак не омаловажава приноса му в атака. "Мисля, че за мен ще е по-важно да не пуснем гол срещу Пловдив. А нашите попадения има кой да ги вкара. Срещу Жилина на "Под Дубном" (б.р. стадионът) играхме страхотно, само, че не успяхме да си реализираме и половината от положенията. Надявам се срещу Пловдив да го сторим, което ще им гарантира тежки мигове на нашия стадион. Тук и феновете ни създават невероятна атмосфера, която не усетих в първия мач, въпреки пълния стадион", коментира Митрея.

 

ПРОГНОЗА: СПАРТАК ТЪРНАВА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Спартак Търнава
(Словакия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.07.2019 Суперлига Жилина 4 - 2 Спартак Търнава
25.07.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 2 - 0 Спартак Търнава
21.07.2019 Суперлига Спартак Търнава 2 - 0 Серед
18.07.2019 ЛЕ Квалификации Спартак Търнава 2 - 0 Радник Биелина
11.07.2019 ЛЕ Квалификации Радник Биелина 2 - 0 Спартак Търнава


Последни 5 срещи - Локомотив Пловдив
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.07.2019 Първа ПФЛ Ботев Враца 1 - 4 Локомотив Пловдив
25.07.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 2 - 0 Спартак Търнава
19.07.2019 Първа ПФЛ Локомотив Пловдив 3 - 2 Славия
14.07.2019 Първа ПФЛ Черно море 3 - 1 Локомотив Пловдив
03.07.2019 Суперкупа Лудогорец Разград 2 - 0 Локомотив Пловдив


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
25.07.2019 ЛЕ Квалификации Локомотив Пловдив 2 - 0 Спартак Търнава
  Сподели
523