ЦСКА ще спечели първия си мач в Лига Европа


FUTBOL-TV

ЦСКА ще спечели първия си мач в Лига Европа

ЦСКА - Титоград
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 9.07.2019 г.
Час: 20:30 ч.
Съдия: Луиш Годиньо (Португалия)


ЦСКА посреща Титоград на своя стадион "Българска армия" в първа среща от първия предварителен кръг на Лига Европа. Макар двата тима никога да не са се срещали до момента - "армейците" са в ролята на фаворити и знак различен от 1-ца би бил нелогичен. Точно такава е и прогнозата на FTV и на Futbolbet.

Това е първи официален мач за ЦСКА и е трудно да се прогнозира титулярния състав. Въпросителни има още в защитата на тима. Единственото, което се знае със сигурност е, че Иван Турицов не е напълно възстановен и няма да попадне дори в групата за мача, като същото се отнася и за Божидар Чорбаджийски, който е наказан. На вратата ще е Черниаускас, а пред него вероятно ще действат новото попълнение - Петър Занев, както и Николай Бодуров, Нуно Томаш и Жеферсон.

В халфовата линия и нападение нещата изглеждат една идея по-ясни. С контузия там е единствено Енрике, който ще пропусне двубоя. Очаква се голямата изненада да бъде с включването в игра от първата минута на младия Митко Митков. Той изпъкна доста по време на подготовката, като получи специални похвали от Люпко Петрович. Кристиян Малинов и Тиаго също изглеждат сигурни титуляри, както и друго ново попълнение - Денис Давидов.

Неяснотата е свързана с атаката на тима, където вероятно ще действат Греъм Кери и Тони Уот, но не е изключено и те да останат на пейката за сметка на Евандро и Али Соу.

Кой ще играе, ще видите непосредствено преди мача с Титоград. Новите се стараят и се вписват добре. Има още какво да се желае. Фалшиви информации са, че отборът на Титоград е пред разпад. Пратихме съгледвач на мача, анализирали сме ги. Момчетата ще бъдат информирани за силните и слабите страни на противника. Надявам се да спечелим. Първите мачове са трудни, всяко начало е трудно. Ще подходим отговорно", заяви наставникът на "армейците" Добри Митов.

Старши треньорът на Титоград Драголюб Джуретич също призна, че червените са абсолютният фаворит в сблъсъка.

"Ние за разлика от ЦСКА нямахме подготвителен лагер. През цялото време тренирахме на базата си. Изиграхме само две контроли. Така че не сме в някаква оптимална форма за тези мачове. Отделно, напуснаха ни през лятото цели 9 играчи от миналия сезон, като повечето бяха титуляри. Вратарят Люлянович, защитниците Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-добрият ни нападател Павичевич, както и партньорът му Шекулич си тръгнаха, а Банович предпочете да отиде на проби в Триглав. А привлякохме само двама нови – нападателя Радомир Джалович и нигерийския защитник Аджана Чинеду. ЦСКА в този момент за мен е сред шестте най-силни отбора в региона. Мисля, че ЦСКА има шанс да стигне дори до групите на Лига Европа. Разполага със силен отбор. Но това не означава, че сме се предали. Ние ще дадем всичко от себе си, за да изиграем два добри двубоя. А какво ще стане, ще видим. Ще се опитаме да ги изненадаме“, коментира Джуретич.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ТИТОГРАД 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - ЦСКА София
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
03.07.2019 Приятелски срещи Ред Бул Залцбург 0 - 1 ЦСКА София
30.06.2019 Приятелски срещи ЦСКА София 0 - 1 Шахтьор Донецк
27.06.2019 Приятелски срещи ЦСКА София 0 - 1 Ференцварош
18.06.2019 Приятелски срещи ЦСКА София 3 - 0 Локомотив ГО
24.05.2019 Група за Титлата ЦСКА София 1 - 0 Ботев Пловдив


Последни 5 срещи - Титоград Подгорица
(Черна Гора)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
03.07.2019 Приятелски срещи Титоград Подг. 1 - 0 Искра Даниловград
25.05.2019 Първа Лига Титоград Подг. 1 - 1 Петровац - - -
19.05.2019 Първа Лига Ловчен Цетине 1 - 3 Титоград Подг. - - -
15.05.2019 Първа Лига Титоград Подг. 6 - 1 Морнар Бар
11.05.2019 Първа Лига Сутиеска Никшич 1 - 2 Титоград Подг.


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
711