Вилиан: Лига Европа ще определи дали сезонът е провал


И. Ангелов

Вилиан: Лига Европа ще определи дали сезонът е провал

Бразилското крило на Челси - Вилиан призна, че сезонът не е бил от неговите най-добри, но в момента в мислите му се намира единствено финалната среща в Лига Европа срещу Арсенал. Според играча ако Челси спечели финалната среща, тогава сезонът на "сините" ще може да бъде определен за успешен.

"Аз зная, че това не е най-добрият ми сезон. Беше окей, но не беше топ. Аз зная, че мога да играя много по-добре. Не само аз, но и целият състав, това не беше най-добрият ни сезон. Всички ние знаем, че можем повече. Но в крайна сметка, ние бяхме заложили някои цели, от които постигнахме няколко. Стигнахме финал в Купата на лигата, станахме трети във Висшата лига и сега имаме финал в Лига Европа.

"Ако в края спечелим този трофей, мисля, че ще е добър сезон. Класирахме се в Шампионска лига и можем да спечелим европейски трофей, което е добре, но винаги искаш повече.

"Трябва да сме силни и да направим всичко за победата. Ние вече сме мотивирани защото винаги е добре да си на финал, винаги е добре да печелиш трофеи, и тази група играчи го прави от години. Искаме да спечелим този трофей толкова много. Трябва да сме сигурни, че излизаме за златото. 

"Това е дерби срещу Арсенал, който има страхотен отбор със страхотни играчи. Трябва да направим всичко за успеха. Винаги е трудно срещу тях. Искаме още един трофей, европейска купа. Ще е много добър мач и смятаме, че можем да го направим. Трябва да играем по същия начин, да сме концентрирани и да победим. Това искаме. Лондонско дерби в Баку ще е малко странно, но трябва да навлезем с правилния манталитет и не мисля, че ще има значение къде се играе."

  Сподели
405