Славия Прага устиска равен срещу Севиля (видео)


FUTBOL-TV

Славия Прага устиска равен срещу Севиля (видео)

Славия Прага постигна малък подвиг, след като не позволи на опитния евробоец Севиля да го повали като домакин. Чешкият гранд удържа реми в Испания, в среща от 1/8-финалите в турнира Лига Европа. Спорът между двата състава тази вечер приключи при резултат 2:2, като на два пъти домакините излизаха напред в резултата, но с много усилия и характер опонентите им изравняваха.

Двубоят започна по перфектен начин за Севиля, след като домакините поведоха още в 25-та секунда. Андалусийци се възползваха от много груба грешка на чешкия отбор. Евер Банега отне топката в близост до наказателното поле на Славия, след което пусна перфектен пас към Уисам Бен Йедер, който не пропусна да реализира.

В 25-та минута Ибрахим Траоре подаде към Мирослав Щох, който се разписа с помощта на рикошет. В 28-та минута Евер Банега центрира от корнер в наказателното поле на Славия Прага, където Мунир Ел Хадади бе оставен непокрит и успя да върне аванса на своя тим.

Славия Прага успя да изравни резултата в 39-та минута. Дели центрира от корнер, а топката срещна лявото рамо на Крал и малко изненадващо попадна в горния десен ъгъл на вратата на Томаш Вацлик. След почивката домакините опитаха да стигнат до нов гол, но това така и не се случи, а към края на мача Славия бяха близо до попадение, но в крайна сметка равенството се запази.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
446