Пробвайте знак Х за Лудогорец - Цюрих


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - Цюрих

Лудогорец - ФК Цюрих
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 13.12.2018 г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Кирил Левников (Русия)


Лудогорец приема ФК Цюрих на своя стадион в заключителния мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Двубоят е без значение за разградчани, които нямат никакви шансове да се класират на елиминациите напролет. Цюрих изостава на точка от лидера Байер Леверкузен. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Лудогорец ще бъде без Густаво Кампаняро за двубоя с Цюрих, както и за срещата с Дунав Русе. Футболистът бе освободен от ръководството да пътува за Бразилия, където днес жена му роди второ дете. Около раждането обаче е имало известно усложнение, което принуди футболиста да се прибере в Бразилия. Така халфът няма да бъде на разположение на Тони Здравков за последните два официални мача.

Още трима футболисти на шампионите имат здравословни проблеми и са под въпрос за мача в четвъртък. Това са Клаудиу Кешеру, Джоди Лукоки и Димо Бакалов. Лукоки има проблеми от известно време, което не му позволява да е пълноценен. Кешеру и Бакалов пък са с травми след мача срещу Славия. Очаква се до четвъртък да стане ясно дали Здравков ще използва тези футболисти срещу Цюрих или няма да рискува с пускането им на терена.

Иначе наказан е Козмин Моци, който си извади нелеп жълт картон при гостуването на Леверкузен в края на номеври.

Отборът на Цюрих се замеси в расистки скандал след мача от швейцарското първенство срещу Базел този уикенд. Фенове на отбора замериха с банан противниковия играч Алдо Калулу, докато той се подготвяше да изпълни корнер. От ръководството на Цюрих признаха, че бананът е хвърлен от сектора с техните фенове при гостуването на стадион "Санкт Якоб". Цюрих загуби мача с 0:2.

"Клубът остро осъжда расистката проява и няма да я толерира по никакъв начин. Няма място за ксенофобия и дискриминация във футбола. ФК Цюрих винаги е приемал всички хора, независимо от техния произход", се казва в съобщението на Цюрих.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ФК ЦЮРИХ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
508