Леверкузен ще се поздрави с успех срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Леверкузен ще се поздрави с успех срещу Лудогорец

Байер 04 Леверкузен – Лудогорец
Стадион: "БайАрена", Леверкузен
Дата: 29.11.2018 г.
Час: 19:55
Съдия: Денис Хиглер (Холандия)


Байер Леверкузен приема Лудогорец на своя стадион в среща от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е от без значение, тъй като "аспирините" се класираха за следващата фаза на турнира, а Лудогорец за съжаление не. Все пак интригата е за това кой отбор ще завърши на първо място, както и кой на трето. Леверкузен дели първата позиция с Цюрих, докато разградчани ще се борят с АЕК Ларнака за това, кой отбор да не финишира последен. Прогнозата за предстоящия мач е за знак - 1.

Джоди Лукоки няма да може да вземе участие в двубоя на Лудогорец в Лига Европа с Байер. Крилото получи контузия по време на победата над Локомотив Пловдив с 1:0 и предвид факта, че предстоящата среща е без значение за разградчани, той ще бъде съхранен за дербито с ЦСКА на 6 декември.

Освен него, Антони Здравков няма да може да разчита и на Натанаел, който е наказан заради натрупани жълти картони. Именно на позицията ляв бек има колебания в треньорския щаб на българския шампион. Антони Здравков има няколко варианта за заместник на Натанаел. Единият е да заложи на Антон Недялков в лявата зона, а в центъра на отбраната неговото място до Козмин Моци да бъде заето от Георги Терзиев или Рафаел Форстър.

Българинът поначало е ляв краен защитник, а в последните двубои за националния отбор България в Лигата на нациите игра именно като такъв срещу Кипър и Словения. Друг вариант е Сухия да прибегне към услугите на Лукас Саша като краен бранител, а Недялков да остане в центъра на отбраната. Както е известно, бекът Цветомир Панов няма картотека за груповата фаза на Лига Европа.

"Още след мача с АЕК Ларнака казах, че ще играем за престиж и всяка спечелена точка помага за това. Натанаел вероятно няма да играе утре, въпреки че пътува. Имам два варианта за негов заместник", обясни треньорът на разградчани Антони Здравков.

 

ПРОГНОЗА: БАЙЕР ЛЕВЕРКУЗЕН - ЛУДОГОРЕЦ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
548