Ел Маестро: Чувствам се леко нервен


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Чувствам се леко нервен

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели очакванията си за предстоящия мач с Рига. Двубоят от първия квалификационен кръг на Лига Европа е утре (12 юли) от 20:45 часа на "Армията".

Специалистът иска отборът да играе със сърце не само в утрешната среща, която ще бъде негова първа като треньор в Лига Европа, а като цяло под негово ръководство. Ел Маестро заяви, че изпитва голямо уважение към Рига и смята, че противниковите футболисти ще се борят за всеки метър на терена, защото това може да се окаже мачът на живота им.

Треньорът сподели, че утре на терена ще излязат най-добрите играчи на ЦСКА и той е уверен, че те ще се справят с Рига. Ел Маестро категорично опроверга слуховете, че Кирил Десподов ще бъде продаден.

"Чувствам се леко нервен преди първия двубой от европейските турнири. Това е първи мач за мен в европейските турнири. Доста високи и здрави играчи имат, имат добър треньор, с опит в Германия. Ако гледаме реалистично ще играем мач за мач в турнира, във втория кръг ще се изправим срещу доста сериозен съперник от Австрия в лицето на Адмира Вакер", добави младият треньор на “червените".

  Сподели
766