Лацио изхвърча от ЛЕ, Марсилия елиминира Лайпциг, след страхотен реванш (видео)


Л. Михайлов

Лацио изхвърча от ЛЕ, Марсилия елиминира Лайпциг, след страхотен реванш (видео)

Тази вечер завършиха реваншите от 1/4-финалната фаза в Лига Европа. Доста любопитна бе загубата на Лацио с 1:4 при визитата си на РБ Залцбург. При това "орлите" поведоха тази вечер с гол на Имобиле в 55-ата минута. В следващата атака Дабур възстанови равенството. В 72-ата минута Хайдара направи обратът факт. 120 секунди след това Хи-Чан Хван покачи на 3:1. Още две минути по-късно Лайнер оформи крайния резултат. Първата среща пък завърши с успех на "римляните" - 4:2, но той няма да се окаже достатъчен и тимът отпада от турнира.

Страхотен мач направиха и Олимпик Марсилия - РБ Лайпциг. Двата тима завършиха при резултат 5:2 за френския тим, който иначе загуби първата среща с 0:1, но в крайна сметка продължава напред в надпреварата. Брума откри резултата за гостите с попадение още във 2-ата минута. Митроглу изравни в 6-ата, а три по-късно Сар направи обрата факт. Още един гол падна през първата част и той бе дело на Товен в 37-ата минута.

Резултатът стана 3:2, след като Огюстен бе точен в 55-ата минута. Пайе в 60-ата и Сакай в 90-ата оформиха крайния резултат в този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134