Колашинац: Целта ни е Лига Европа


И. Ангелов

Колашинац: Целта ни е Лига Европа

Защитникът на Арсенал Сеад Колашинац даде мнението си за слабата форма на тима и контрастната форма без загуба в Лига Европа тази година. След 4-те поредни загуби бранителят призова своите съотборници да завършат сезона силно и с влизане в Шампионска лига чрез спечелване на Лига Европа.

"Ситуацията е трудна за нас. Ние не играхме добре в двата мача срещу Манчестър Сити. В някои ситуации не играхме зле. Но трябва да кажем, че Манчестър Сити има феноменален състав, особено в атака. Понякога трябва да признаем, че са по-добри в една или друга зона. 

"Те са първи в лигата и имат огромно предимство пред втория. Естествено е да играят различно. Но атмосферата в нашия отбор трябва да е добра, не можем да заровим главите в пясъка сега. В четвъртък летим до Милано. Не можем да се покрием. Трябва да гледаме напред и да се справим по-добре.

"Моята лична цел е да не загубя нито една среща до края на сезона, ако е възможно. Аз мисля, че трябва да изиграем 10 или 11 мача. В тези мачове трябва да се борим за всяка точка. Ние определено искаме да достигнем финал в този турнир защото така може да достигнем Шампионска лига. Това трябва да е целта ни."

  Сподели
112