Фенербахче надви Юнайтед с шедьоври, Погба контузен (видео)


И. Ангелов

Фенербахче надви Юнайтед с шедьоври, Погба контузен (видео)

Манчестър Юнайтед подобри 50-годишен антирекорд когато днес получи два гола в загубата на гости на Фенербахче за крайното 2:1. След срещата стана ясно, че тимът на "червените дяволи" допуска голове в 7 поредни гостувания в Европа за първи път от 1965-та година. Лошите новини не свършиха до тук след като Пол Погба получи травма в мача.

Фенербахче поведе още във 2-ата минута на срещата днес по невероятен начин когато Калдирим центрира от ляво и Муса Соу завърши с изключителен удар със задна ножица, заблуждавайки Де Хеа и изпращайки топката право в ъгъла на вратата от далечна дистанция - 1:0.

След попадението Рууни и Погба бяха активни в атака за гостите, но в 29-ата минута французинът трябваше да напусне с контузия след едно съприкосновение със Соуса от по-рано. В игра се появи Ибрахимович, но пред вратата на домакините не се получи нищо.

Така на почивката Хуан Мата се появи за Морган Шнайдерлин. Вместо Юнайтед да заиграе по-добре в предни позиции обаче се стигна до нов гол в 59-ата минута, когато от пряк-свободен удар Джермейн Ленс вкара нов красив гол, завъртайки топката от външната страна на стената и вратата неспасяемо за Де Хеа - 2:0.

До края домакините останаха по-добрите на терена, но в самия край на срещата Уейн Рууни успя да върне гол когато изненада Волкан с мощен удар в далечния ъгъл от дистанция за крайното 2:1.

След загубата Юнайтед застава на трета позиция в първа група с 6 точки, докато Фенербахче и Фейенорд имат по 7. Последен е Зоря с 2 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144