Затвор заплашва Ашли Коул


.

Затвор заплашва Ашли Коул

Левият защитник на Челси Ашли Коул бе лишен от правото да управлява автомобил в продължение на 4 месеца за превишаване на скоростта. Адвокатите, на които футболистът плаща по 100000 паунда седмично, не успяха да го спасят от наказанието и хвърлиха в смут съдебната зала когато поискаха отсрочка от 21 дни за заплащане на глобата от 1315 паунда.

Звездата на Челси със своето черно Lamborghini Gallardo сериозно превишил ограничението на скоростта от 50 мили в час(80 км/ч) по една от магистралите около Кингстън, близо до Лондон. Когато той бил спрян, полицейския радар сочел точно 104 мили в час ( 167км/ч). Отчитайки, че това не е първо превишаване на скоростта по пътищата на Англия, съдът му отнел книжката за 4 месеца, с предупреждение, че ако бъде хванат да управлява автомобил за времето когато присъдата е в действие, ще бъде вкаран в затвора. Според запознати със съдебната система в Англия, това означава Ашли Коул да попадне поне за 45 дни зад решетките!

Самият футболист аргументира постъпката си с това, че е преследван от журналисти. Но този аргумент бил отхвърлен и на всичко отгоре му е наложена глоба от 1315 паунда.

Още по-интересно станало накрая, когато защитата поискала от съда допълнително време от 21 дни за да бъде платена глобата.

"С усмивка на лицето слугата на закона удовлетвори молбата на Коул", съобщава Evening Standard .

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
515