Асанте Котоко отново влезе в световния обмен


Н. Гавазов

Асанте Котоко отново влезе в световния обмен

Отборът от Гана Асанте Котоко отново влезе в световния обмен. Както е известно, тимът се прослави през уикенда, когато претърпя сензационно домакинско поражение с 1:2 от Ел Уелме в квалификациите за африканската Шампионска лига. Първата среща в Алжир завърши наравно, поради това поражението от 15-я в първенството на арабската държава разгневи местните фенове, които нахлуха на терена, за да търсят обяснение от любимците си.

Играчите на Асанте Котоко бяха изведени от стадиона с бронирани машини, а клубът започна разследване, усъмнявайки се в това, да не би срещата да е била жертвана заради "черно тото".

Оказа се, че вечерта преди мача футболистите от тима от Гана изобщо не са спали и съответно са нямали сили да играят на следващия ден. Причината за това пък са порнографските филми, с които са се заредили футболистите.

"Играчите не са спали цяла нощ. Това да лежиш в леглото не означава, че си почиваш. Цяла вечер са гледали порнографси филми. Тези момчета са неспасяеми", заяви източник от клуба.

 

  Сподели
94