Камерите заснеха как вратарят на Щутгарт се облекчи по време на мача с Унирея (видео)


FUTBOL-TV

Камерите заснеха как вратарят на Щутгарт се облекчи по време на мача с Унирея (видео)

Както е известно, Щутгарт победи снощи румънския Унирея Урзичени с 3:1 и по този начин се класира за 1/8-финалите на Шампионската лига. Възпитанниците на дан Петреску се нуждаеха от едната точка за да изхвърлят немския отбор от борбата, но домакините набутаха три гола в първите 11 минути, а през второто полувреме удържаха на набезите на румънския шампион, с което заслужи вниманието на медиите в Германия.

Медиите обаче не пропуснаха да отбележат и един друг факт, на който станаха свидетели както зрителите на „Готлиб-Даймлер Щадион", така и милиони пред телевизионния екран, които ще запомнят мача и с „облекчаването" на вратаря на Щутгарт Йенс Леман на самия терен.

В 80-та минута на мача, когато домакините се опитваха да удържат преднината си от два гола, вратарят на немците изведнъж изтича зад рекламните пана, където се скри, за да удовлетвори физиологическите си нужди. В този момент действията на терена се развиваха с пълна сила, а румънците тъкмо започваха нова атака, когато бившият немски национал се завърна на своята врата.

"Това ми напомни на Тур Де Франс. Понякога нямаш друга възможност да се облекчиш. Той го направи това много тайно. По-лошо щеше да бъде ако беше отишъл в съблекалнята...", коментира шеговито мениджърът на немския отбор Хорст Хелдт.

Видео: Тук

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
261