Мутри рекетират Бербо


.

Мутри рекетират Бербо

Шокираща новина разтърси медийното пространство в Англия. Според някои от най-авторитетните издания на Острова, хора свързани с организираната престъпност в България са изнудвали капитана на националния ни отбор по футбол и рекордьор по отбелязани голове за първия ни тим Димитър Бербатов.

Вестник "Сън" твърди, че това се е случило по време на паузата в първенствата и сборът за националните отбори. Нападателят на Манчестър Юнайтед е уведомил сър Алекс Фъргюсън, който е изпратил частен самолет да прибере звездата си в Англия. Бербатов явно взел заплахите на сериозно и взел със себе си приятелката си Елена и дъщеричката си Деа.

Според друго авторитетно издание, "Мирър", в заговора участвали служители на Министерството на вътрешните работи и това е причината Бербо да не уведоми полицията. Мафиотите се свързали с майка му Маргарита и я заплашили.

От Юнайтед са взели проблема присърце и са наели специална охрана, която да охранява къщата на играча. "Тъй като това е въпрос за сигурността, не можем да коментираме”, коментира пресаташето на "червените дяволи".

Изданието припомня и станалите преди време известни разкрития, че като играч на ЦСКА Митко е бил отвлечен от близки на собтвеника на Левски Кюстендил Георги Илиев хора.


ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

  Сподели
156