Бащата на Джон Тери e наркопласьор


.

Бащата на Джон Тери e наркопласьор

Английският "News of the World" направи поредното си сензационно разкритие. Изданието публикува видеоматериал на който ясно се вижда как бащата на капитанът на Челси Джон Тери продава кокаин на журналисти. В сцените, които несъмнено ще шокират звездата на „сините", журналистите действат под прикритие за да получат от 55 годишния Тед Тери доза наркотици за 120 паунда, докато в същото време синът му печели по 170000 паунда седмично. За да не бере срам синът му, бащата помолва купувачите да не коментират този факт.


Операцията по разобличаването на Тери-старши е отнела на журналистите от таблоида около два месеца. Един от журналистите в изданието се е сближил с времето, с бащата на звездата на Челси и го е убедил да му продаде известно количество кокаин. Той е платил на пласьора (Тери - старши) ниска цена за качеството и количеството кокаин - 120 паунда за 3 грама. Самата сделка е заснета в тоалетната на вино бар в Есекс, близо до дома на Тед Тери, който той посещавал всеки ден.

След сделката между журналиста, който излъга Тод, че дрогата е за негов богат приятел, Тери-старши предупреди да не намесват сина му.

"Това е само между мен и теб. Не казвай, че съм баща на Джон Тери. Няма връщане назад, той не знае нищо", заявява Тод пред журналиста. Накрая дори похвалил „стоката", че е с най-високо качество и няма нужда от добавки.

Самият Тод прави интересни разкрития пред журналиста, като едно от тях е, че мечтае да види сина си с фланелка на Уест Хем. Тед разказва, че няма нужда да работи, защото синът му му е осигурил охолен живот. Часовник Rolex за 15 000 паунда, просторна къща без ипотека и билети за екскурзии до Дубай и Флорида .

Това е вторият подобен скандал с член на семейството на Джон Тери, след като преди седем месеца пък майка му открадна дрехи на стойност 800 паунда в магазин в Лондон.

Едва ли капитанът на националният отбор на Англия ще остане много доволен от факта, че баща му продава дрога, въпреки всичките луксове, които му е осигурил. А скандала ще се задълбочи несъмнено, след като стана ясно, че от изданието са предали материалите на полицията.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
193