Горещо: Парис Хилтън е поръчала вуду магията на Роналдо


.

Горещо: Парис Хилтън е поръчала вуду магията на Роналдо

Американската "кралица на илюзията" Парис Хилтън потвърди подзренията, че тя е прибегнала до услугите на магьосника Пепе, който да направи всичко възможно звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо да приключи кариерата си поради контузия.

"Аз не понасям посредствени мъже", казва Хилтън за най-добрият футболист в света за 2008 година пред немското издание на Life&Life .

"Аз искам истински мъж, а не някой, който се държи като малко момиче. Той е несериозен.", продължава Парис своята изповед.

Както е известно, Роналдо през лятото прекара известно време в САЩ и се забавляваше с хубавицата по нощните клубове, което не бе пропуснато от папараците. След това обаче бързо я изостави, заявявайки, че е невъзможно да се поддържа връзка от разстояние.

Шаманът Пепе в интервю за медиите преди време, отказа да спомене кой е поръчителят на заклинанието, но само хвърли в размисъл журналисти и фенове на футболиста, разкривайки, че е жена от богато семейство, с положение в обществото, не знае испански или португалски и не е европейка. Това насочи подозренията именно към Хилтън, които се оказаха в крайна сметка верни.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
238