Босненски фенове объркали Латвия с Литва


Н. Гавазов

Босненски фенове объркали Латвия с Литва

Група босненски фенове не успяла да подкрепи своя отбор в световните квалификации с Литва, тъй като погрешка пристигнала в Латвия. На 15 октомври в прибалтийската република се състоя историческата за Босна среща с местния национален отбор. Победата в мача класира балканския тим за финалите на Мондиал 2014 в Бразилия.

Група фенове начело с Харис Тресно излетяла обаче не за Каунас, където се е състояла срещата, а за Рига, столицата на Латвия.

"Аз и няколко мои приятели заминахме за мача, за да подкрепяме отбора, но вместо в Литва, оказахме се в Латвия. Не забелязахме нищо, купувайки си билетите, а когато се приземихме, навсякъде беше много тихо, никъде не видяхме наши фенове. Попитахме няколко човека на английски, къде трябва да отидем, за да гледаме мача, а те започнаха да се смеят и ни казаха, че стадионът е много далече. В края на краищата ни обясниха, че се намираме в грешната държава. Обиколихме Рига, за да се убедим окончателно, че сме сгрешили и се върнахме обратно. Това е най-глупавата грешка в моя живот. Ще я помня завинаги", заяви Тресно.

 

  Сподели
101