Въоръжени грабители нападнаха поредния футболист в Англия!


.

Въоръжени грабители нападнаха поредния футболист в Англия!

Един футболист от Висшата Лига на Англия се сблъска с въоръжени с ножове грабители в собствения си дом, предава Press Association. Пострадалият е футболистът на Евертън, 27 годишната звезда Фил Ягиелка, който докато наблюдавал своя отбор по телевизора, трима въоръжени с ножове мъже нахлули в имението му в Нътсфорд Чешир. Потърпевшият, който е семеен и баща на две деца бил принуден да предаде всички семейни бижута, както и ключовете за Рейндж Роувъра си.

"Трима мъже са влезли в къща в Нътсфорд. Домакинът е бил заплашен с нож и принуден да предаде всички бижута и ключовете на собствената си кола Рейндж Роувър. За щастие никой не е пострадал по време на инцидента, а колата бе намерена на изоставена на близо", се казва в комюнике на полицията на Чешир.

Обирът е бил извършен около 20 часа местно време, по време на срещата между Евертън и Хъл за Карлинг Къп.

Ягиелка е най-новото "попълнение" в нарастващия списък на обрани от въоръжени грабители футболисти. Миналият месец крадци атакуваха полузащитникът на Блекбърн Винс Грела, който живее в Уилъмслоу, Чешир. По-отдавна Стивън Джерад и Роби Кийн бяха ограбени.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
166