Нова гавра с българите! Парите на хиляди блокирани!


FUTBOL-TV

Нова гавра с българите! Парите на хиляди блокирани!

Политическата олигархия роди поредното безумие в държавата с новия закон за хазарта. Както е известно, той на практика забранява залаганията в интернет, обслужвайки монополи и хората, занимаващи се с черно тото. Заради него стотици хиляди левове на българските граждани са блокирани в различни букмейкърски къщи и изобщо не е ясно по какъв начин и дали изобщо ще могат да си ги вземат обратно.  В тази връзка вече е създадена група във Фейсбук, която протестира срещу поредните своеволия на политиците, ощетяващи обикновените български граждани и толериращи корупцията, приближавайки ни към страни като Китай, Северна Корея и Иран.

Безумието на правителството може да бъде компенсирано по следния начин:

стъпка 1: отивате в Google

стъпка 2: пишете - proxy

стъпка 3: стигате до този адрес - http://hidemyass.com/proxy/

стъпка 4: в правоъгълника пишете сайта, в който искате да влезете Пример: bet365.com

стъпка 5: натискате оранжевото правоъгълниче отстрани, в което има надпис - Hide My Ass!

стъпка 6: изчаквате малко по-дълго, защото оттук страниците на букмейкърските къщи се зареждат по-бавно

Преди броени минути проведохме разговор със съпорта на bet365.com, които бяха така добри да ми дадат този сайт http://www.allsport365.com, който се оказа алтернативен начин да отвориш bet365.com. Сайтът е създаден за точно такива случаи като приемането на този малоумен закон и буквално вие си отваряте bet365.com, но под друго име. Данните ви ще бъдат същите, а парите по сметката там където сте ги оставили.

Хората от bet365.com гарантираха, че http://www.allsport365.com е напълно безопасен и това не е някакъв опит за измама. Справка за достоверността на този сайт показа, че той е тяхна собственост.

  Сподели
787