Започна делото срещу бившият капитан на Фламенго, обвинен в убийство


Н. Гавазов

Започна делото срещу бившият капитан на Фламенго, обвинен в убийство

В Бразилия започна вторият съдебен процес срещу бившия капитан на Фламенго Бруно, който е обвинен в отвличане и убийство на бившата си приятелка, съобщава АР. Престъплението се е състояло през 2010 година. Обвинението повдигна версията, че Бруно и двама негови съучастника са взели като заложник приятелката на футболиста моделът Елиза Самудио, а след това са я убили и разчленили тялото на парчета.

Самудио подава оплакване в полицията срещу Бруно през октомври 2009-а, като твърди, че е била отвлечена, бита и накарана насила да вземе лекарство, което предизвиква аборт. По-късно тя ражда бебе и настоява за ДНК тестове, за да докаже, че е жененият футболист е баща на нейното четиримесечно бебе. Според Ане Фарако, адвокатката на Елиза, Бруно е предложил на нейната клиентка месечна издръжка в размер на 3500 реала, но тя е поискала по-висока сума и така е ядосала футболиста.

През декември 2010 година Бруно беше осъден по обвинение в отвличане на своята приятелка на четири години и шест месеца и сега изтърпява наказанието.

Защитата настоява, че Самудо е жива и се намира в Източна Европа.

 

  Сподели
90