Роналдо обвинен в нападение над момиче


.

Роналдо обвинен в нападение над момиче

Кристиано Роналдо е нападнал 17-годишно момиче, гръмнаха медиите в Англия. В момента тече разследване на инцидента.

Новата звезда на Реал Мадрид е налетял на студентката Сара Пардал, която го снимала на улицата. На португалеца не му харесало това никак и толкова се ядосал, че излязъл от Ферарито си, приближил се до колата на девойката и с крак и разбил стъклото което се пръснало по девойката.

В следствие, 17-годишната девойка е трябвало да отиде в местната болница, където да се погрижат за прорезните рани по ръката й.

Пардал казала пред разследвашите органи, че е само фенка на футболиста. По непотвърдена информация обаче, в колато ебил известният португалски папарак Уго Мартинеш, популярен със скандалните си снимки.

„Бях в компанията на майка ми, а онзи бе придружаван от младо момиче, което филмираше всичко, което правихме. Майка ми се разтрои, а аз трябваше да спра колата и да отида при двамата, за да ги помоля да ни оставят намира. Когато съм сам се старая да не обръщам внимание на тези неща. Но когато съм с майка ми, не позволявам на никой, повтарям - на никой, да я наранява. Съжалявам за това, което направих. Не мога обаче да обещая, че ще реагирам по друг начин, при подобни обстоятелства", Кристиано Роналдо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
140