Полицията арестувала и Бартън


Н. Гавазов

Полицията арестувала и Бартън

Полузащитникът на КПР Джоуи Бартън бе освободен от полицейския участък в понеделник вечер след като по-рано през деня полицията го арестува по подозрение в нарушаване на обществения ред. Както е известно, 29-годишният мъж и неговата приятелка попаднаха в беда в понеделник сутрин, след посещение на бар в центъра на Ливърпул.

Полицията арестува двама 21-годишни мъже около 5:30 часа на мястото на инцидента, но след като нарушителите са били разпитани, Бартън и 20-годишен мъж също се оказаха в ареста в понеделник следобед. Късно вечерта футболистът бе освободен под гаранция, в очакване на допълнителни запитвания от полицията в Мърсисайд.

Полузащитникът, който стана известен с изблиците си в Twitter, съобщи в социалната мрежа, че във вторник отива на почивка.

„С поглед напред, сега отивам в Португалия малко на почивка и много голф...Имам подутина в задната част на главата. Не съм контузен, както пишат медиите, а само една малка издатина. Можеше да бъде и по-зле. Животът продължава! Благодаря за загрижеността!", написа Бартън в Twitter.

Малко по-късно Джоуи отправи второ съобщение, в което обясни, че срещу него не се води следствие.

„Не се планира да ми повдигат обвинения, тъй като това не е толкова сериозен инцидент. А и полицията също има да върши по-добри неща и да не си губи времето. Мога ли просто да изкажа публичната си благодарност на полицията, тъй като те бяха брилянтни", е последното съобщение на скандалния футболист, който е наказан с дисквалификация от 12 мача за поведението си в мача срещу Манчестър Сити, а освен това се намира в процес на разследване от КПР.

 

  Сподели
106