Балотели призна за връзка с проститутка


Н. Гавазов

Балотели призна за връзка с проститутка

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели реши да признае, че е изневерявал на приятелката си с проститутката Джени Томпсън, която нашумя покрай Уейн Рууни. Това стана след като адвоката на играча Виторио Риго разкри, че жена е предложила „финансова алтернатива" с подробности за сексуалните лудории на Балотели - сделка, която италианският национал категорично отхвърлил.

Вместо това, Марио, който има връзка с италианския модел Рафаела Фико от миналото лято насам е решил да признае за посещенията си при проститутката и по такъв начин „да се справи с последиците".

„Марио е млад и импулсивен футболист и като такъв той е лесна мишена за таблоидите, които търсят истории и хора, свързани с него. Напоследък имаме усещането, че преследването му е станало по-целенасочено от жени, които се опитват да направят пари от него директно или чрез продажбата на истории. В тази връзка, ние желаем да потвърдим, че Марио е имал кратка връзка с Дженифър Томпсън, добре позната фигура сред читателите на таблоидите в Англия. Марио предпочита да признае какво се е случило, отхвърляйки по този начин всякакви оферти за средства, като опит да се запази мълчание по въпроса и действията му да останат извън общественото внимание", се казва в изявление на агента на Балотели Мино Райола, което бе разпространено до медиите на Острова.

Според приятелка на Томпсън, Марио се запознал с проститутката в нощен бар в Манчестър по време на парти по случай рождения ден на брат си, а развитието на връзката продължило в имението на футболиста.

 

  Сподели
86