Далглиш призна: Бербо е пред договор с Ливърпул


В. Мухарски

Далглиш призна: Бербо е пред договор с Ливърпул

Спекулациите относно бъдещето на Димитър Бербатов са към своя край. Както вече стана ясно интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед има от страна Байерн, Ливърпул, Лудогорец, Реал Мадрид, Барселона и Миньор Перник. Екзекуторите на „сините” от „Герена” бяха много близо до подпис с Бербо. Самият играч дори бе в Перник за преговори с Миньор. Митко дори бе твърдо решен да облече фланелката на „чуковете” и вече търсеше работа в града за своето семейство. След като попадна на една обява във вестника, че се търсят уебмастъри, Бербо прати своя брат – Асен на интервю за работа, но се оказа, че става дума за хлебари. Още една причина бившият капитан на националния ни отбор да не заиграе в Перник е, че в града нямало супермаркети с марката „LIDL”, като причината за това не била много ясна.

Митко и Асен дори посетили пернишка дискотека, но и това не завършило добре. Няколко пияни фенове на Миньоро се сбили с двамата футболисти, а след боя случайни минувачи попитали: „Извинете, това частен бой ли е или можем и ние да се включим?”. След цялата тази ситуация, Бербо телефонирал за помощ:

- Здравейте! Обаждаме се от Перник.
- А защо веднага заплашвате?

Малко преди Бербо да си тръгне той отишъл в мола на Перник и там се опитал да си купи анцуг на Манчестър Юнайтед. Продавачът му отвърнал: „Какъв да бъде – за всеки ден или за сватба?”. Бербатови тръгнали да си ходят от Перник и изкарали от гаража новия си Touareg. Събрал се целият град да го види и някой с учудване казал: "Ебаси и големия Голф". Бербо спрял пред бутка за вестници и взел този със заглавие от снощното меле: „Снощи, след ожесточен бой в дискотека, на над 50 човека с винкели, бе убита... една скучна пернишка вечер”.

Малко след като тръгнал Митко решил, че може би прибързва с решенията си и решил да даде още един шанс на Перник. В крайна сметка предпочел домашния уют на квартирата си, подкрепен от компанията на роднини и приятели, вместо дискотеките. Тази вечер Бербо изгледал турската сапунка по телевизията (Бербатов имаше предложения от Галатасарай, за което FUTBOL-TV вече информира читателите си). В три през нощта от съседния апартамент се чувала силна музика и пиянски викове. Бербо и компания решели този път да няма саморазправа и повикали дългата ръка на закона. Дошла полицията и позвънила на вратата.
-Отворете, полиция!
 Музиката спира за момент и някой от пийналата компания отговаря
 - Ааа, не сте за нас, ние курви извикахме.
 И си продължили с купона.
 Полицаите от вън:
 -Отворете веднага – полиция!
 След няколко минути от апартамента отговарят:
-Вижте какво, няма да ви отворим. Който ви е извикал – той да прави секс с вас!

След тази история Бербо вече окончателно решил, че е по-правилно да продължи кариерата си в Англия. Това, естествено, не е истинска новина, а поздравът на FUTBOL-TV към всички наши читатели по случай 1 април. Пожелаваме ви да имате весели изживявания на Деня на шегата.

  Сподели
91