Муамба поздрави феновете със своя снимка от болницата


Н. Гавазов

Муамба поздрави феновете със своя снимка от болницата

Полузащитникът на Болтън Фабрис Муамба благодари на феновете за подкрепата им, като помоли годеницата си да публикува снимка, от която става ясно, че състоянието му се подобрява. Снимката на човека-чудо, който преди две седмици претърпя сърдечен пристъп по време на срещата от Купата на Англия с Тотнъм бе публикувана в Twitter и на нея се вижда как звездата на Болтън се усмихва от болничното си легло.

„Феб искаше да публикувам тази снимка за всички вас и да ви предам, че той ви благодари за тази огромна подкрепа към него", написа годеницата на Муамба под снимката.

Както е известно, полузащитникът на Уондърърс се срина в 41-та минута на злополучния мач с Тотнъм и му бе оказана първа помощ, преди да бъде отправен в болницата, където лекарите в продължение на 72 часа се бореха за живота му. По-късно се оказа, че сърцето на Муамба е било спряло за 78 минути и футболистът е бил на косъм от смъртта.

На снимката 23-годишният играч е напълно облечен, седнал в болничното си легло в лондонската болница. Малка медицинска тръба може да се види дискретно прикрепена към врата му.

 

  Сподели
94