Щерката на Стоичков: Познавам се с Меси, голям срамежливко е


В. Мухарски

Щерката на Стоичков: Познавам се с Меси, голям срамежливко е

Дъщерята на легендата на българския футбол Христо Стоичков - Михаела заяви, че има най-готиния баща на света. Щерката на Ицо бе гост в предаването "Нека говорят" на bTV. "Имам най-готиния баща. Ако трябва да живея пак и да имам баща, искам да е той. никога нищо не ми е забранявал, освен татуировките. Но аз пак си направих, и то осем. Той е страхотен", коментира Мика.

Тя призна, че като е дошла за по-дълго в България й е било трудно с езика, тъй като никога не е живяла в родината си. "Като пристигнах бях като индианка. Ходих на уроци по български, азбуката ме подлуди", каза още Стоичкова.

Сега младата дама е приела нова предизвикателство. Тя ще участва в новите епизоди на "Стъклен дом". Михаела не пропусна да се похвали с приятелството, което е завързала в Испания.

"С Надал съм снимала предаване. Познавам Меси отдавна, голям срамежливко е. Не съм имала връзка с него никога. Нека това да е ясно на всички, тъй като не спират да пишат глупости по медиите. С Пике израснахме заедно, познавам и Шакира. С нея танцувахме "Waka Waka". Не съм спала с Григор Димитров! Той ми е като брат. Жълтата преса пише само глупости за мене. В Испания не е така.", завърши Михаела.

  Сподели
89