Ноа става баща за шести път


Н. Гавазов

Ноа става баща за шести път

64 -годишната тенис легенда Яник Ноа се готви да стане баща за шести и дядо за четвърти път.

“Изживявам най-хубавия си период. Правя неща, които ми харесват и се чувствам привилегирован“, увери французинът, който от септември 2025-а ще замени Бьорн Борг като капитан на отбора на Европа за "Лейвър Къп“.

Сега цялото внимание на Ноа е съсредоточено върху новата му любима Малика, която е само на 32 г. и в следващите седмици ще роди дъщеря.

"Това пленява въображението на всички 60-годишни, без майтап! Приятелите ме питат: "По дяволите, Ян, ти луд ли си?“. Аз аз отговарям: "Ами да, но го знаете отдавна... Със скъпата ми очакваме малко момиченце следващия месец, същата седмица като сина ми“.

39-годишният Джоаким, който направи успешна кариера в НБА, чака първо дете от бразилската моделка на марката за бельо "Виктория'с Сикрет“ Лаис Рибейро.

Двамата са заедно от 2018-а, като от предишна връзка той има щерка Лея (7 ) и син Емаан (5), а тя – син Александър, когото ражда само на 18. Момчето вече е на 16 г. и е с аутизъм, а нейна мисия е да разруши стигмата около децата с подобно разстройство в социалното развитие и хората да бъдат по-чувствителни към семейства като нейното.

 

"Благословени сме. На път е един нов Уемби (имат предвид звездата на френския баскетбол Виктор Уембаняма – б.р.)“, написа под снимка на бременната си съпруга Джоаким, който е от първия брак на Яник Ноа с Мис Швеция 1978 Сесилия Роде. От нея е и дъщеря му Йелена (37), която през 2017-а дари бившия №3 в света с внук.

От женитбата си с друга манекенка - Хедър Стюарт-Уайт, шампионът от "Ролан Гарос '83“ има дъщери Елиджа и Дженайе, на 28 и 27 г. През 2021-а френската звезда се разведе с третата си жена Изабел Камю, от която е най-малкото му дете Жоаолукас (20).

През януари Яник заведе за първи път Малика в Камерун, откъдето е родом баща му Закари Ноа, който е бил футболист. В социалните мрежи Ноа бе засипан от критики заради възрастовата си разлика с момичето. А по-наблюдателните отбелязаха, че той за първи път има сериозни отношения с тъмнокожа жена, която е и значително по-млада от него.

  Сподели
16