Крадци ограбиха Роберто Баджо


Н. Гавазов

Крадци ограбиха Роберто Баджо

Известният италиански бивш футболист Роберто Баджо е бил нападнат и ограбен от група престъпници в дома си по време на мача от 2-ия кръг на Европейското първенство 2024 между националните отбори на Италия и Испания, съобщава Corriere del Veneto .

Според източника най-малко петима въоръжени крадци са нахлули в къщата на Баджо около 22 часа. Съобщава се, че Роберто се опитал да се изправи срещу един от тях, но след кратка борба крадецът го ударил с пистолет по челото, причинявайки дълбока рана, след което бившият футболист и членове на семейството му били заключени в стая.

Междувременно престъпниците преобърнали всички стаи, открадвайки часовници, бижута и пари. Все още не е възможно да се оцени ограбеното. Когато футболистът разбрал, че обирджиите са си тръгнали, разбил вратата и извикал полиция. По-късно Баджо получи няколко шева на раната.

Припомняме, че мачът от 2-ия кръг на груповата фаза на Евро 2024 между Испания и Италия се проведе вчера, 20 юни. Срещата завърши с минимална победа за испанците - 1:0.

  Сподели
273