Ограбиха дома на Де Брюйне


Н. Гавазов

Ограбиха дома на Де Брюйне

Домът на 32-годишния полузащитник на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне в Белгия бе ограбен в събота, 16 декември, съобщава HLN.

Според източника, неизвестни лица са влезли в дома на играча, когато в къщата не е имало никой. От полицията потвърждават това. Следи от обир са открити от съпругата на футболиста Мишел Лакроа.

"Кражбата е извършена между 16 и 21 часа. Именно съпругата на футболиста се свързала с полицията. Престъпниците стигнали със стълба до къщата на първия етаж и претърсили цялата къща. Всичко е обърнато с главата надолу, така че все още не е напълно ясно какво точно е откраднато. Но на пръв поглед изглежда, че са били откраднати предимно бижута“, цитира HLN прокуратурата.

Припомняме, че Де Брюйне получи контузия на подколянното сухожилие в началото на този сезон. Първоначално се появи информация, че футболистът може да отсъства от три до четири месеца. Белгиецът обаче попадна в заявката на Манчестър Сити за Световното клубно първенство по футбол, което се провежда от 12 до 22 декември тази година в Джеда (Саудитска Арабия).

  Сподели
244