Обявиха футболист за издирване


Н. Гавазов

Обявиха футболист за издирване

Ганайският защитник на Цървена звезда Лий Ади, който се намира в конфликт със своя клуб, принуди шефовете си да се обърнат към ФИФА и УЕФА с молба да издирят къде се намира играчът, съобщава Ghanasoccernet. Според изданието, 20-годишният футболист не се е явил в понеделник на лагер на отбора и освен това, той не си е вдигал телефона, като по такъв начин ръководството на Звезда не знае къде се намира играча и какво се случва с него.

"Ние вече влязохме в контакт с ФИФА и УЕФА, и ние ще изпратим ново писмо с молба да бъде извършен мониторинг, който да определи къде се намира играча", цитира Ghanasoccernet думите на директора на Цървена звезда Джирдже Стефанович.

"Възможно е да бъде дисквалифициран или да му бъде наложена някаква глоба, а може и двете. Забраната може да се отрази и на участието му в националния отбор", допълва шефът на белградския клуб.

Сспоред постъпващите информации от африканската страна, Ади е болен от малария и се намира в своя дом в Гана. Играчът смята когато се прибере да представи на началниците си всички необходими документи, доказващи заболяването му.

 

  Сподели
181