Майката на Рубиалес обяви гладна стачка


Н. Гавазов

Майката на Рубиалес обяви гладна стачка

Анхелес Бехар, която е майка на отстранения президент на Кралската испанска футболна федерация (RFEF) Луис Рубиалес, се затвори в испанска църква и обяви гладна стачка, съобщава Marca.

Според източника, жената е в църква в Мотрил. Тя заяви, че ще продължи гладната си стачка, докато продължава "нечовешкият и кървав лов, който се води срещу сина й".

Бехар се затворила в църквата със сестра си. Тя поиска Дженифър Ермосо , футболистката, която Рубиалес целуна на церемонията по награждаването на Световното първенство за жени в Испания през 2023 г., да каже истината и да се придържа към версията на събитията, за която говори в началото на скандала.

Майката на Рубиалес вярва, че целувката между сина й и Хермосо е била по взаимно съгласие, както се вижда от снимките, което предполага, че не е имало сексуално насилие. Бехар призова за разбиране, тъй като това може да се случи на всеки.

Припомняме, че Рубиалес беше отстранен от поста си с решение на Дисциплинарната комисия на ФИФА.

По-рано Федерацията на Испания публикува снимки, на които се вижда, че Хермосо е била активната страна в ситуацията с целувката на Рубиалес - футболистката вдига президента, който едва тогава се вкопчва в нея с цел да запази равновесие.

  Сподели
231