Уволниха служител на Интер Маями заради автограф на Меси


Н. Гавазов

Уволниха служител на Интер Маями заради автограф на Меси

Служителят на Интер Маями Кристиан Саламанка загуби работата си заради нарушаване на правилника на клуба, който забранява на работниците да се снимат или да взимат автографи от футболистите на отбора.

Колумбиецът спрял Лео Меси и го помолил да му се разпише на фланелката. Това се случило на последния мач на Интер Маями.

"Трябваше да почистя тоалетните в сектора, където паркират автобусите. За щастие бях навън, когато автобусът спря и всички играчи слязоха. Последният беше Меси. Достатъчно ми беше да извикам: "Хей, световен шампион!", а той веднага се обърна и ме погледна. Веднага разкопчах работната си риза и отдолу имах фланелка на Аржентина, върху която той постави автографа си.

Тогава се появи охрана, изведоха ме и веднага ме уволниха, но си заслужаваше всяка секунда“, каза Кристиан, който от година и половина живее в Маями.

Фурорът около Меси в Маями не спира. През последните седмици са продадени шест пъти повече фланелки на Интер, отколкото през цялата миналата година. За мачовете на отбора вече пристигат хора от различни страни в Южна Америка и всички краища на Съединените щати. А вчера се разбра, че билетите за първото гостуване на флоридци са разпродадени за 10 минути.

  Сподели
366