Звезда на Юнайтед се размина със затвора


Н. Гавазов

Звезда на Юнайтед се размина със затвора

Звездата на младежкия отбор на Манчестър Юнайтед Равел Морисън се размина със затвора, след като се яви в съда по-малко от 48 часа, след като вкара два гола за „червените дяволи" във финала за младежката Купа на Англия, която отборът му спечели. Както е известно, талантът, който бе обвинен в хвърляне на мобилния телефон на приятелката си през прозореца и в психически тормоз срещу нея, се призна за виновен по отправените му обвинения.

Съдът изслуша, как Морисън се разделя с приятелката си, с която са заедно от три години, след като двамата се скарват в дома на родителите му. Той взема телефона на стойност 150 паунда, прочита текстово съобщение и ядосан го хвърля през прозореца, след което отправя обидни реплики към Тина Куман. В последния момент приятелката на звездата отказа да свидетелства срещу него и заяви, че той и е купил нов телефон и двамата все още са заедно и са много сериозна двойка.

„Вие сте човек със значително бъдеще и трябва да знаете, че загубата на самообладание, без значение каква е провокацията, не е приемливо", заяви съдията и постанови Морисън да бъде глобен с 600 паунда.

 

  Сподели
89