Откриха доказателства срещу Алвеш


Н. Гавазов

  Откриха доказателства срещу Алвеш

Полицията откри доказателства, че бившият футболист на ФК Барселона Дани Алвеш е признат за виновен в изнасилване на момиче в нощен клуб, съобщава El Periodico.

Отбелязва се, че един от патрулните е записал на боди камера първите думи на млада жена след предполагаемото престъпление, която твърди, че Алвеш я е изнасилил. На кадрите можете да видите "плачеща и нервна жена". По-късно тя е откарана в болница, за да бъде прегледана от съдебен лекар. Установени са наранявания на жертвата, които могат да бъдат свързани с боя, и следи от семенна течност. При експертизата са открити и пръстови отпечатъци, които потвърждават версията на жертвата и опровергават твърденията на Алвеш.

Преди това бразилецът нае адвокат Кристобал Мартел. Той е смятан е за един от най-добрите адвокати в Испания. Мартел представляваше интересите на аржентинския нападател Лионел Меси, семейството на бившия защитник на Барселона Карлес Пуйол, бившия президент на Барселона Хосеп Луис Нунес, както и на самия клуб в делото за трансфер на Неймар в ПСЖ.

39-годишният футболист може да бъде осъден на лишаване от свобода за срок от 4 до 12 години.

  Сподели
532