Аврам Грант - Легенда на Милуол


Н. Гавазов

Аврам Грант - Легенда на Милуол

Група фенове на Милуол - историческият съперник на Уест Хем - си признаха за авторството на банера, който в неделя вечер се появи над стадиона на Уигън по време на мача им от 37 кръг на Висшата лига на Англия с Уест Хем, осмивайки по този начин бившият вече мениджър на „чуковете" Аврам Грант, наричайки го „легенда на Милуол". Както е известно, самолетът, закачвайки на опашката си огромен банер с надпис „Аврам Грант - Легенда на Милуол", прелетя над стадиона веднага след като нападателят на „латиксите" Конър Сиймън вкара втория гол във вратата на Уест Хем, изравнявайки резултата в мача.

Водейки в резултата с 2:0, възпитаниците на Грант отстъпиха в крайна сметка с 2:3 и по такъв начин загубиха всякакви шансове да запазят мястото си във Висшата лига на Англия, което означава, че от следващия сезон, отбора от „Ъптън Парк" в рамките на Чемпиъншип ще се наложи да се сражава срещу своя исторически съперник Милуол.

Оказа се, че авторите на цялата история са именно запалянковци на „лъвовете", които са решили по такъв начин да приветстват срещата с „чуковете". Те се намерили един друг чрез сайта House of Fun и организирали ефектният трик.

„Участниците в сайта House of Fun събраха достатъчно средства, за да наемат малък самолет, който прелетя над стадиона на Уигън, носейки със себе си банера „Аврам Грант - Легенда на Милуол". Надяваме се, че вие получихте от това нещо голямо удоволствие, също както нас", се казва в изявление на фен клуба на Милуол.

 

  Сподели
91