Скандал разтресе сръбския футбол (видео)


Н. Гавазов

Скандал разтресе сръбския футбол (видео)

Невероятен скандал разтресе футбола в западните ни съседи, след като на финала за Купата на Сърбия, отборът на Войводина прекрати двубоя срещу Партизан. В 83-ата минута играчите на тима от Нови Сад изразиха възмущението си срещу поредното скандално решение на главния съдия Слободан Веселинович, след което в знак на протест напуснаха терена. Скандалният рефер изчака да изтече редовното време, след което, за протокола свири края и по такъв начин столичани спечелиха купата за трети път в своята история.

Мачът бе изключително нервен и изпълнен с грубости от двете страни, но докато Веселинович раздаваше с лекота картони на гостите, то с лекота ги спестяваше на Партизан. Домакините излязоха напред в резултата чрез Тейго в 17-ата минута, но Даниел Мойсов изравни в 65-ата. В средата на първата част съдията свири изключително спорен 11-метров наказателен удар за "черно-белите", оползотворен от Вукич.

Кулминацията настъпи в края на двубоя, когато реферът не отсъди чиста дузпа в полза на Войводина, като резултатът в този момент бе 2:1 за Партизан.

 

  Сподели
124