Роналдо тръгна с женена украинка, мъжът й го нарича глупак


.

Роналдо тръгна с женена украинка, мъжът й го нарича глупак

Новото гадже на Кристиано Роналдо е украинка. Това е 25-годишната Алиона Хайнс, която има богат съпруг, но е в процес на развод с него. Двамата със звездата на Манчестър Юнайтед се срещнлаи в лускосен ресторант като оттогава новият носител на Златната топка я бомбардира с СМС-и. двамата са се срещали досега поне 8 пъти.

“Рано е да се говори, но Роналдо изглежда доста привързан към нея. Затова я води по скъпи ресторанти. По цял ден и цяла нощ и изпраща съобщения на телефона. Тя е доста секси и интелигентна, затова го намира за чаровен и забавен”, заяви близък приятел на двойката пред “Нюз ъф дъ Уърлд”.

Мечтата на Алиона е да отовори зоомагазин, тъй като обожавала животните, особно котките. “При едно тяхно излизане тя го разсмяла, казвайки му за мечтата си”, добавя източникът.

Алиона работи в Мачнестър като модел. Тя е и лице на сайт за запознанаства, който намира красиви рускини за британските мъже. Тя напуснала струващата милион лири къща на мъжа си Джон Хайнс. Ядосаният богаташ обвинява Роналдо за разпадащия се брак, но свидетели твърдят, че Алиона била взела решение да зареже 50-годишния си съпруг, още преди да срещне крилото през август.

“Видях едно съобщение написано от Роналдо. Все едно се познаваха от години. Беше на ужасен английски и се споменаваше за Португалия. Имаше неща от рода на “Лиспвам ли ти, бейби? Ти много ми лиспваш!” Първо реших, че ми изневерява със сервитьор, който скоро е пристигнал от Португалия. Не знех, че е футболна звезда. Той съвсем не е интелигентен за разлика от Алиона. Дори не знам за какво си говорят, когато са заедно”, заяви гневният Джон.

  Сподели
197