Шакира: Аз бях жертвата


Н. Гавазов

Шакира: Аз бях жертвата

Латиноамериканската певица Шакира за първи път проговори как се чувства след развода си с играча на Барселона Жерар Пике.

 "Мълчах, защото исках да разбера всичко, което се случи. Много е трудно да говоря за това, все още изпитвам трудни чувства, освен това съм медийна личност, затова разводът ни не изглежда като стандартна раздяла. Беше трудно и за нашите деца. Приеха го тежко.

Исках да предпазя децата от тази ситуация. Винаги ги защитавам, защото те са най-важното нещо в живота. В училище обаче се чуват с други или четат новини в интернет, трудно е. Понякога ми се струва, че това е лош сън, истински кошмар. Това обаче е реалността. Мисля, че това е най-мрачният период в целия ми живот.

Във всеки случай той е баща на децата ми. И ние имаме задължения към тях. Надявам се да намерим правилното решение за всички.

Бившият съпруг мечтаеше да играе и да печели трофеи, трябваше да го подкрепям. Аз бях жертвата. Спрях кариерата си и заминах за Испания. Това бе моята проява на любов“, заяви  Шакира за Elle.

  Сподели
542