Мбапе не вярва, че Погба го е проклел


Н. Гавазов

 Мбапе не вярва, че Погба го е проклел

Матиас Погба, който е брат на полузащитника на Ювентус Пол Погба, бе разпитан от следователи. Това съобщава Le Parisien. Мъжът е заподозрян в евентуално изнудване от брат си.

Според източника, разследващите стават все по-убедени, че Матиас е играл "активна роля“ в евентуално изнудване от брат му Пол. Полицията установи, че Матиас е посетил тренировъчния център на Ювентус заедно с изнудвачите, за да окажат натиск върху Пол. Матиас обясни, че е действал по този начин поради натиск от трета страна. По време на разпита той отрече да е замесен в изнудване и кражба на оръжието на по-малкия си  брат.

Френската прокуратура по-рано обяви започването на разследване по обвинения в изнудване с използване на оръжие като част от организирана група, временно отвличане за по-малко от седем дни с цел улесняване на извършването на престъпление и участие в общност от престъпници за да извърши престъпление. Смята се, че хора от близкия кръг на Пол са поискали 13 милиона евро, три от които за незабавно плащане. Те са били въоръжени и се твърди, че инцидентът е станал през март 2021 г. в покрайнините на Париж.

32-годишният Матиас също твърди, че по-малкият му брат Пол е наел магьосник в продължение на години, за да прокълне френския му съотборник Килиан Мбапе. В своите видеоклипове в социалните медии Матиас твърди, че има доказателства за това, но все още не ги е показал.

Пол Погба, който се възстановява от контузия в коляното, отрече това пред френските разследващи. Съобщава се, че Мбапе твърди, че е говорил както с Пол, така и с Матиас и е казал, че предпочита да се придържа към версията на колегата си от Франция.

  Сподели
92