Адвокатът на брата на Погба отрече за изнудване


Н. Гавазов

 Адвокатът на брата на Погба отрече за изнудване

Адвокатът на Матиас Погба заяви, че клиентът му няма нищо общо с изнудването на Пол.

"Като се има предвид развитието на случая и неговото медийно отразяване, с Погба би искал да заяви, че не е запознат с никакви случаи на изнудване срещу неговия брат Пол Погба.

Ясно е, че трудностите, пред които е изправено семейство Погба, са резултат от външни заплахи, срещу които съдебната система, занимаваща се с този въпрос, ще предприеме пълни действия.

Матиас Погба, който не иска нищо повече от това да успокои ситуацията, отсега нататък ще дава изявления само в съда, който отговаря за случая, ако е необходимо", заяви адвокатът Матиас Погба.

Припомняме, че футболистът на Ювентус заяви, че е бил жертва на изнудване и заплахи от организирана банда. Съобщаваше се, че братът на футболиста Матиад Погба, който е част от тази престъпна група, чрез изнудване се опита да измъкне около 13 милиона евро от Пол.

Халфът на 16 юли се обърна към прокуратурата на Торино с изявление. След предварително разследване миналия месец парижката прокуратура заяви, че ще разгледа обвиненията срещу все още неизвестното лице за "изнудване от въоръжена банда, отвличане и участие в престъпен заговор".

  Сподели
281