Marca: Менди може да лежи до живот


Н. Гавазов

  Marca: Менди може да лежи до живот

В Англия продължават изслушванията по делото за възможни изнасилвания от защитника на Манчестър Сити Бенжамин Менди на няколко момичета. Френският футболист може да влезе в затвора за срок от 5 до 20 години, но го грози и доживотна присъда, съобщава Marca.

Преди това Менди не се призна за виновен по нито едно от деветте обвинения за изнасилване срещу шестте момичета. Прокурорът Тимъти Крей каза на съдебните заседатели, че футболистът е заключил две жени в стаите на имението си и ги е изнасилил.

Приятелката на момичето, което Менди е изнасилил три пъти, съобщи следното:

"Изглеждаше сякаш е видяла призрак. Тя загуби съзнание. Изглеждаше мъртва", заяви момичето.

Момичето каза още, че започнала да се притеснява за приятелката си, когато е изчезнала за 20 минути с Менди в имението му. Тя е тръгнала да я търси и я намерила да слиза по стълбите.

Daily Mail добавя, че двете млади жени са се прибрали вкъщи, а на следващата сутрин жената, обвиняваща Менди в изнасилване е обяснила на своя приятелка, че футболистът на Манчестър Сити е обещал да не я докосва, ако се съблече пред него, но след това я "принуди“ да легне на леглото и я изнасилил.

Според източника присъдата, пред която е изправен Бенджамин Менди, може да варира от 5 до 20 години затвор, въпреки че може да получи и доживотен затвор.

  Сподели
963