Рууни анонсира документален филм за себе си


Н. Гавазов

Рууни анонсира документален филм за себе си

35-годишният бивш нападател на Англия и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни за първи път в документален филм разказва как се е сблъскал с психични проблеми.

"Искам да бъда честен и да докосна всичко важно, което се е случило в живота ми. Искам хората да виждат мен и семейството ми такива, каквито сме, а не такива, каквито ни представят.

Искам хората наистина да ме разбират по -добре като личност. През целия си живот младите спортисти преминават през трудни периоди и често говоря за онези моменти, когато наистина бях депресиран и не исках да виждам никого наоколо. Публиката ще придобие истинско усещане за случващото се в главата ми, когато бях под натиска на отговорността да играя за Манчестър Юнайтед и Англия в ранна възраст.

През последните 20 години имаше много неща, които бяха широко публикувани и почувствах, че е важно хората да видят какво стои зад образа на семеен мъж и какво е израстването в много проблемен район като този на Ливърпул. Този филм ще даде на всички представа за него.

Трудно е да си в светлината на прожекторите на 16 и да се налага да се занимаваш с всичко, свързано с това да играеш за страната си, всичко бе ново за мен. Буквално научих на крака, трябваше да науча всичко достатъчно бързо, разбира се, имаше и грешки по пътя. За мен е интересно да разкажа за това и хората ще се заинтересуват да го видят", заяви Рууни.

  Сподели
180