Рашфорд: Няма скрити мотиви в благотворителността ми


Н. Гавазов

Рашфорд: Няма скрити мотиви в благотворителността ми

23-годишният нападател на Манчестър Юнайтед и Англия Маркус Рашфорд се обърна към критиците, заявявайки, че успехът му извън терена, свързан с благотворителността, няма скрит мотив.

"Чух, че скоро те планират да публикуват материали за това как съм получил някаква търговска изгода през последните 18 месеца. Бих искал да изясня тази ситуация. Не си сътруднича нито с една марка и съм партньор на благотворителни организации, за да популяризирам работата си извън терена. Например миналото лято 1.3 милиона деца получиха достъп до продоволствена подкрепа, благодарение на връзката ми с една от специализираните компании, децата получиха безопасно място след училище, за да ги хранят. Имаше и други проекти, но имах ли полза от това? Защо винаги трябва да има някакъв мотив? От време на време е наистина забавно да чета какво пишат за мен. Мисля, че това е само началото", гласи публикацията на Рашфорд в Twitter.

През миналия сезон Рашфорд направи 57 участия за Манчестър Юнайтед във всички състезания, отбелязвайки 21 гола и 15 асистенции.

  Сподели
164